VUURWERK

De vuurwerk verkoop is weer voorbij. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een mooie jaarwisseling. Wij wensen iedereen een goed 2018 en gaan over een paar maanden weer aan de slag voor het vuurwerk van 2018!!

Ondertussen kan je nog altijd heel veel filmpjes bekijken op onze speciale vuurwerk site, klik hierOnze winkel staat in de maand december altijd in het teken van vuurwerk. Wij leveren al meer dan 25 jaar vuurwerk aan de consument en zijn in al die 25 jaar meegegroeid met alle veiligheidseisen. Ons vuurwerk is in veilige bunkers opgeslagen. Onze slogan: "
meer vuurwerk voor minder geld" maken wij ook dit jaar weer waar. Alle vuurwerkfilmpjes zijn te zien op onze speciale vuurwerk site: VUURWERK ROTTERAM

Veiligheid staat bij ons voorop. Zo hebben wij, om de drukte in goede banen te leiden, beveiliging bij de deur staan. Dit is voor zowel uw veiligheid als de veiligheid van het personeel. Al het vuurwerk is uiteraard CE-gekeurd. Wilt u niet te lang in de rij staan voor vuurwerk, bestel dan via de site. Dan heeft u ook nog eens extra voordeel. De vuurwerk bestelling wordt voor u klaar gemaakt en op het afgesproken tijdstipt staat de bestelling van het vuurwerk voor u klaar. Zo bent u binnen 10 minuten klaar!