Elektrische Fietsen

Nieuw: zorgelooos fietsen met de leasefiets: Voor een vast bedrag per maand all-in.


 
 

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Werd het vroeger gezien als een fiets  voor ouderen, tegenwoordig wordt de doelgroep voor elektrische fietsen steeds jonger. Globaal zijn er 3 groepen die gebruik maken van de elektrische fiets:

1. De werkende, praktische fietser, gebruik voor woon/werk. Je moet net iets verder fietsen, waardoor je te bezweet aankomt en/of opziet tegen de terugreis na een drukke dag op het werk (want dan waait het precies iets te hard). Maar je wil wel lekker in beweging blijven.

2. De werkende en genietende fietser, hoofdzakelijk gebruik in vrije tijd. Tevens gebruik voor woon/werk maar ook het plan gevat om meer te gaan fietsen, maar wel met meer comfort en gemak. Een lekker rondje fietsen is leuk, maar vaak valt dat laatste stukje net even tegen. Dan is de elektrische fiets een uitkomst!

3. De groep fietsers die net dat extra zetje in de rug nodig heeft omdat het lichaam het iets laat afweten. Hierdoor blijf je toch lekker in beweging, kom je overal en kan je ook lekker een flinke afstand meefietsen.

Daarnaast zijn er ook de elektrische fietsen voor de forenzen. Deze fietsen bereiken een hogere snelheid (tot 45 km!) en zijn geschikt voor grotere afstanden. De zogenoemde "Speed-elecs" of "High speed bikes"

Kom eens langs bij ons in de winkel voor meer informatie en probeer enkele modellen uit!